Szeretettel köszöntelek a Tudástár közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tudástár vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tudástár közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tudástár vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tudástár közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tudástár vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tudástár közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tudástár vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
13 éve | Bárdoss Judit | 0 hozzászólás
A legújabb kutatási adatok szándékosan eltitkolva és
minden nap cenzúrázva Ön elől.
A cenzúra története az ókori görög időkig vezethető vissza. Szinte minden közösségnek megvoltak a témái, amelyekről nem volt szabad beszélni vagy írni. Az információknak a szélesebb nyilvánosságtól való elzárását szokás cenzúrának nevezni. Problémát csak az okoz, amikor az információk “cenzúrázása” az emberek széleskörű érdekei ellen létezik, például a hozzá nem értés, vagy fennálló ellenérdek leplezésére.
13 éve | Bárdoss Judit | 0 hozzászólás
Egy fél évszázados tévedést korrigált 2010 november 30-án az Amerikai Tudományos Akadémia Gyógyszertudományi Intézete (IOM). A D-vitamin napi javasolt beviteli értékét (RDA%)háromszorosára emelte fel. Az eddigi 200NE helyett mától a 600NE fogyasztását javasolják minden egészséges amerikai és kanadai embernek, 1-70 éves kor között.
71 éves kor felett 800NE, egy éves kor alatti újszülötteknek pedig 400NE napi e-vitamin fogyasztása javasolt. Ezek az értékek lényegesen magasabbak, mint az eddig ajánlott és gyakran engedélyezett értékek.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu